Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » SIKERÜLT!
2013. május 01. 10:34
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

SIKERÜLT!

SIKERÜLT!
Az országos döntőbe jutott a gyermek csapatunk, miután régen látott nagy izgalmak közepette legyőzte a miskolci fiúkat. A kadettjeink a régió négyes döntőjében a harmadik helyezést érték el.
Nem úgy indult a sorsdöntő U12-es összecsapás, ahogy terveztük, a miskolciak az első két negyedet megnyerték, a szüneti büntetőket viszont mi dobtuk (6:4) jobban. Nagyon sok kidolgozott helyzetet elpuskáztunk, ráadásul a második ötösünk sem hozta, azokat a pontokat, amire képesek voltak eddig. A szünet után sem változott a játék képe, az utolsó negyed elején már 17 pont volt a hátrányunk. Már csak négy perc volt hátra, amikor sebességet váltottunk, agresszívabban védekeztünk, és a szerzett labdákból kialakított helyzeteket is nagyon jó százalékkal értékesítettük. Az ellenfelünk elbizonytalanodott, és egy 16:0-ás rohammal döntetlenre mentettük a meccset (46:46), ami a szabályok szerint, a jobb félidői büntetőzésünknek köszönhetően, a mi győzelmünket jelentette. Ezzel a harmadik helyezést értük el a régióban, ami még továbbjutó hely az ország legjobb 12 csapat közé.
Gratulálunk!
A második mérkőzésünket simán elvesztettük (25:81) a sokkal jobb erőkből álló GKS-el szemben, de ez sem rontotta el a nagy örömünket.

A kadettek a négyes torna elődöntőjében vereséget szenvedtek (63:73) a Szolnoki Olaj gárdájától. Végig mi vezettünk néhány ponttal, amikor az utolsó negyed elején az ellenfél zóna védekezésre váltott, amit mi nem tudtunk átjátszani és ez a 0:18-as szakasz megpecsételte a sorsunkat.
A harmadik helyért lejátszott meccsen is az ellenfél 40 perces zónavédekezése keserítette a dolgunkat, de végül sikerült legyűrni (67:64) a Miskolci VSI gárdáját, az idén már negyedjére.
Címkék: gyermek, kadett
előző hír archívum 2013 következő