Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » U15: Irány Lengyelország
2013. május 09. 13:42
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

U15: Irány Lengyelország

U15: Irány Lengyelország
Eger lengyel testvérvárosa, Przemysl meghívására egy nemzetközi kosárlabda tornán vesz részt a hétvégén, a serdülőkből és kadettekből összeállított csapatunk. A hazaiak mellett az ukrán Lvov és a szlovák Michalovce fiataljai lesznek az ellenfeleink. A mini csapatunk Nyíregyházán szerepel a Kenguru Kupa utolsó felsőházi tornáján.


Már a 9. alkalommal kerül sor erre a rendezvényre, de mi nem tudtunk minden évben elutazni, főleg az anyagiak szűkös volta miatt. Az idei meghívást örömmel vettük, és a TAO-os támogatást felhasználva részt is veszünk ezen a mindíg  színvonalas sporttalálkozón.
Volt már, hogy sikerült megnyerni ezt a tornát, de végeztünk már a negyedik helyen is. A legnehezebb ellenfeleknek az ukránok és a hazaik bizonyultak, valószínüleg most sem lesz másképpen.
Hajrá Eger!

A csapatunk tagjai:

Pálinkás András, Pálinkás Tamás, Stáber Alex, Jakab Zsolt, Belkovics Dénes, Szicsák Bence, Bátori Ádám, Oláh András, Kalo Ádám, Demeter András, Tuba Benjámin

Edző: Laczi Zsolt
Csapatvezető: Varga György

Címkék: kadett
előző hír archívum 2013 következő