Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Nehéz hétvége előtt
2011. February 10. 08:16
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Nehéz hétvége előtt

Nehéz hétvége előtt
Három csapatunk is pályára lép a hétvégi bajnoki fordulókban. A serdülők Nyíregyházán a Főtábla 2. tornáján, az U20-asok a Kaszások ellen, a gyerek csapat pedig Debrecenben szerepel.
A serdülők mérkőzései a legfontosabbak, hiszen itt eldölhet, hogy sikerül-e az ország legjobb 16 csapatai közé kerülni. Ehhez legalább két győzelem kell a háromból. Az esélyek jók, mert a Miskolcot és a Jászberényt már többször is megvertük és a Nyírsuli elleni meccs sem lefutott.
Az U20-as csapatunk a veretlen Kaszásokkal játszik a Leányka úton, a felnőttek rangadója után. A fiúkat nagyon feldobta a múlt heti debreceni bravúros győzelem és most nagy a fogadkozás.
A gyerekek a terület "A" csoportjában szerepelnek Debrecenben. A két mérkőzésnek nem mi vagyunk az esélyesei és sajnos a megbetegedések miatt a csapat sem lesz teljes. De nem adjuk fel.
előző hír archívum 2011 következő