Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Egy győzelem, három vereség, sok tapasztalat
2013. szeptember 16. 15:27
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Egy győzelem, három vereség, sok tapasztalat

Egy győzelem, három vereség, sok tapasztalat
Junior csapatunk a 4. helyet szerezte a meg a kiemelt bajnokság selejtező tornáján. Mind a négy mérkőzés kemény csatát hozott, a két nagyarányú vereséget hozó mérkőzésen is voltak kifejezetten jó periódusaink, a két szoros meccs közül, pedig az egyiken sikerült nyerni.
Krasznai Tibor edző értékelése:

"Kicsit félve,de annál nagyobb lelkesedéssel vártuk a kiemelt bajnokság selejtezőjét. Tudtuk, hogy végre belekóstolhatunk abba, hogy hol tartanak a magyar élcsapatok. Négy meccsből kettőn (Paks és Honvéd) tisztesen helyt álltunk, és ezeken mérkőzéseken belül is sikerült olyan etapokat produkálnunk amikor partnerei voltunk a nálunk átlagosan 1 évvel idősebb és fizikailag erősebb csapatoknak. Volt egy mérkőzésünk (Falco) ami sajnos nagyon fájó vereséget hozott. Remekül játszottunk, jól harcoltunk,gyorsak voltunk, de sajnos a végén a szerencse nem szegődött mellénk és 2 pontos verseget szenvedtünk. A győzelmünk másnap reggeli meccsen volt, a FALCO elleni vereség után kellett talpra állni. Néha akadozva, de önmagunkat is legyőzve sikerült nyernünk (Kiss Lenke KS) .
Úgy érzem, hogy nagyon hasznos tornán vagyunk túl. Sok tapasztalatot gyűjtöttünk és tiszta képet kaptunk arról, hogy a csapat mely erényeit kell megtartani és miben kell javulnunk. Minden játékossal maximálisan elégedett vagyok. Úgy érzem jó úton járunk és ha ezt a munkát (vagy még keményebbet) folytatjuk, akkor szép jövő elé nézünk."

A mérkőzéseink részletei a "Csapataink-Junior-Eredmények-Eredmény" füleknél találhatóak.
Címkék: junior
előző hír archívum 2013 következő