Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Új edzővel, biztató játék
2013. September 24. 11:58
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Új edzővel, biztató játék

Új edzővel, biztató játék
Kadett csapatunk is lejátszotta első mérkőzéseit Debrecenben, és rögtön erős csapatok ellen. A selejtező tornát egy győzelemmel (Nyírsuli "B" 82:61), és két vereséggel (Debreceni KA 50:93, Vasas "B" 70:95) zártuk. A mutatott játék mindenképpen biztató volt a jövőre nézve.
Pusztai Sára edző értékelése:

"Nagyon vártuk a kiemelt kadett bajnokság selejtezőjét, végre felmérhettük, hol is tartunk jelenleg, mennyit ért az eddig közösen elvégzett 1 hónap munkája. Remek visszajelzés volt számomra, hogy miben kell még fejlődnünk, miben kell utolérnünk az élcsapatokat. Szombaton rendkívül dinamikus csapatokkal játszottunk (Vasas, Debrecen), nagy sebességet diktáltak, amit a mérkőzések bizonyos szakaszaiban mi is fel tudtunk venni. Vasárnap a Nyírsuli ellen kicsit bátortalanul kezdtünk, de a második félidőben átvettük az irányítást és egy nagyon szép megoldásokkal tarkított félidő után, jelentős, 21 pontos különbséggel nyertünk.
Úgy vélem, nagyon hasznos volt számunkra ez a torna, láttuk, hogy milyen sebességen kell mozognunk, és milyen agresszívnak kell lenni védekezésben és a lepattanó harcban ahhoz, hogy meccset nyerjünk.  Összességében nagyon büszke vagyok a csapatra, mert meccsről meccsre egyre nagyobb iramot diktáltak, egyre szebben játszottak, és egyre aktívabban védekeztek. Folytatjuk tovább a munkát, és ha ezen az úton haladunk tovább, biztos vagyok benne, hogy szép eredmények várnak még ránk!"
Címkék: kadett
előző hír archívum 2013 következő