Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » A serdülők bravúros győzelmet arattak
2011. February 14. 10:44
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

A serdülők bravúros győzelmet arattak

A serdülők bravúros győzelmet arattak
A hétvégén a 97-es korosztálynak végre sikerült legyőznie, ráadásul saját pályájukon, a NYÍRSULI hasonló korú együttesét. A gyermek csapat is helytállt a legerősebb csoportban, bár nem sikerült nyerniük. Az U20-as alakulatunk papírforma vereséget szenvedett a Kaszásoktól.
A hétvége két fontos kérdése adott választ. A serdülők bebizonyították, hogy sokra hivatott társaság és a gyermek csapat megmutatta, hogy nem esélytelen az "A"  csoportban sem.
A serdülő csapatunk hozta az első nap kötelező két győzelmét a gyengébb ellenfelekkel szemben. A másnapi, hazaiakkal vivott rangadón pedig küzdeni tudásból vizsgázott jelesre. Ennek az eredménye lett, hogy a velük szemben elvesztett számtalan csata után végre mi győzhettünk. Így kezvedőbb pozicióban várhatjuk a Főtábla 3. fordulójának a beosztását.
Az "A" csoportba feljutott  gyemek alakulat kissé tartalékosan utazott Debrecenbe, hogy megmérkőzzön a legjobbakkal. A GKS Nyíregyháza csapatával érdekes mérkőzést vívott. Az azonos felállásban vivott negyedekben ellentétes eredmények születtek. A 8 ponttal elveszített első negyed után a harmadikat mi nyertük 23-al, de ez is kevés volt a győzelemhez, hisz a 2 ponttal elvesztett második negyed után, a negyediket 15-el buktuk. A vereségbe az is közrejátszott, hogy az utólsó negyed felét a kipontozódás miatt négy emberrel kellett játszanunk. A gyengébbik nyíregyházi csapattól is kikaptunk, de ez egyértelműen a fáradság rovására írható. Mind a két mérkőzésen kiemelkedően játszott Jakab Zsolti, végig bírta erővel és a pontjainknak több mint a felét  ő szerezte.
Teljes csapattal nem vagyunk esélytelenek ebben a csoportban sem.
Címkék: gyermek, serdülő, U20
előző hír archívum 2011 következő