Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Bemutatkoznak a serdülőink is
2013. October 11. 12:11
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Bemutatkoznak a serdülőink is

Bemutatkoznak a serdülőink is
A hétvégén, vasárnap két korosztályban is pályára lépnek a kosarasaink. Debrecenben kerül sor az Országos Serdülő Bajnokság alapszakaszának első tornájára, ahol először a Szerencs VSE lesz az ellenfelünk, majd a hazaiakkal játszunk. A kadettjeink Jászberényben szerepelnek.
A serdülőink hatos csoportjában szerepel még a vasárnapi két ellenfelünkön kivül az MVSI "A", a Hajdúböszörményi TE és a GKS-Nyíregyháza "B" együttese. Körmérkőzés dönti el a sorrendet, és az első két helyezett bejut az országos 32-es főtáblára. A hétvégi két ellenfelünk tűnik a legerősebbenk a csoportunkból, ha főtáblásak akarunk lenni, akkor az egyiket le kellene győzni. Szerencsiek ellen mutatkozik erre nagyobb esély, de nem tudjuk azt sem, hogy a mi újjáalakult csapatunk mire is lesz képes egyáltalán. Vasárnap ez is kiderül.
Nem lesz könnyű dolga a kadett csapatunknak sem, de ha a tudásuknak megfelelően játszanak, akkor legyőzhetik a hazaiakat. Reméljük a selejtezőn mutatott formát hozzák, és nem a múlt heti zavarodott játékkal rukkolnak elő. A legjobb 2000-esek nélkül utazunk, de ez nem jelenthet akadályt, hisz a csapat húzó emberei mind ott lesznek.
előző hír archívum 2013 következő