Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Papírforma eredmények, kis hiányérzettel
2013. October 14. 11:28
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Papírforma eredmények, kis hiányérzettel

Papírforma eredmények, kis hiányérzettel
Serdülőink bemutatkozása kiválóan sikerült, hiszen magabiztosan győzték le a Szerencs gárdáját (80:60), viszont a debreceni fiatalok ellen a legrosszabb formájukat mutatták (60:90). Az U16-osok Jászberényben tudtak nyerni meglepően nagy különbséggel (94:60).
A Szerencs elleni találkozó volt a fontosabb a továbbjutást jelentő 1-2. hely megszezése szempontjából, amit végül is simán megnyertünk. Az előttünk lejátszott meccsen a szerencsiek meglepetésre legyőzték a hazaiakat, így azt gondoltuk ez nekünk is simán sikerülhet. Csúfos vereség lett a vége, aminek a tanulságait mindenéppen meg kell beszélni. Mindkét mérkőzésen Kátai Zsolt kiemelkedő teljesítményt nyújtott.

Kadett csapatunk nagy iramban kezdte a mérkőzést, ami sok hibával párosult, újra kimaradtak a legbíztosabb helyzetek is. A védekezésünk viszont jónak bizonyult, így fokozatosan el tudtunk húzni a jászberényiektől. A második félidőben már jobban koncentráltunk a dobásoknál, és helyenként látványos megoldásokat is bemutatva magabiztos győzelmet arattunk. Szép volt Fiúk!
Címkék: kadett, serdülő
előző hír archívum 2013 következő