Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Két fölényes győzelem
2013. október 20. 11:27
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Két fölényes győzelem

Két fölényes győzelem
Mindkét miskolci csapatot magabiztosan fektették két vállra az U12-es fiaink. Először a lányokból álló Mókusokat vertük 69:35-re, majd a fiúk alkotta Ördögöket 76:21-re. Idényeleji formát mutattunk, de képzettségben messze előttük járunk, ezért sikerült meglehetősen simán nyernünk.

Nehezen lendültünk játékba, sok technikai hibát vétettünk az első meccs első félidejében, szerencsére az ellenfelünk sem volt valami acélos. A második játékrészben egészpályás védekezésre álltunk át, amiből sok labdát szereztünk és fokozatosan növeltük az előnyünket.
A fiúk ellen már az elején koncentráltan játszottunk, jól védekeztünk, amiből könnyű kosarakat szerezve főlényes nyertünk.
A két nagyarányú győzelem ellenére sok javítani való van még a játékunkon: nem elég biztos a labdavezetésünk, főleg az ügyetlenebb kézzel akadozik, az irányváltoztatások sok problémát okoznak. Javítani kell a helyzetkihasználásunkon is, mert komolyabb ellenfelek esetén ez eldöntheti a végeredményt is. Ezzel együtt:
Szép volt Fiúk!

Címkék: gyermek
előző hír archívum 2013 következő