Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Négy korosztályban, tíz meccs
2013. October 25. 12:19
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Négy korosztályban, tíz meccs

Négy korosztályban, tíz meccs
Sűrű programot bonyolítanak le az elkövetkező négy napban a kosársulink csapatai. Bemutatkoznak a legfiatalabbak a Kenguru Kupában, a juniorok is az első mérkőzéseiket játszák a regionális bajnokságban. A serdülők újra Debrecenbe utaznak, a kadettek pedig Szerencsen próbálják megőrizni veretlenségüket.

A Kenguru Kupában az idén két csapattal neveztünk. A Hunyadi Mátyás Általános Iskolában, Noszticzius tanár úrnál edző fiúk "Egri Hunyadi Sokk" néven szerepelnek vasárnap Tiszaújvárosban. Ellenfelük két járási válogatott leány csapat lesz.
Az "Egri Kék Oroszlánok" Miskolcon lépnek pályára két hazai, szintén leány csapat ellen.
Kiváncsian várjuk milyen erős lesz az idei 19 fős mezőny, de ezek ismerete nélkül is a Kék Oroszlánok az első helyet célozzák meg, ami az országos döntőbe jutást jelentené.

A serdülők az előző tornán elszenvedett 30 pontos vereségért visszavághatnak a Ziccer Tigrisek csapatának, ehhez mindenkinek a legjobb formáját kell hoznia. A második mérkőzésük a hajdúböszörményiek ellen lesz, akik ismeretlenek számunkra, de ha a főtáblára akarunk kerülni, mindenképpen le kell győzni őket.

Győzni kell a kadetteknek is Szerencsen, ha a kitűzött csoport 1-2. helyet meg akarják szerezni. Nem lesz könnyű dolguk a szervezett, gyors játékot játszó hazaiak ellen.

Az őszi szünetben játsza első mérkőzéseit a junior csapatunk. Hétfőn Salgótarjánban szerepelnek, mivel a pályaválasztó jogunkról lemondtunk, így mind a két mérkőzés itt lesz egymás után. Ezen a két meccsen, a Krasznai Tibor által felkészített csapat tagjai a pályán, a játékukkal bebizonyíthatják "egriségüket". Másnap Tiszaújvárosban szerepelnek, ahol szintén mi számítunk esélyesnek.

HAJRÁ EGER!

előző hír archívum 2013 következő