Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Tízből tíz
2013. október 29. 23:56
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Tízből tíz

Tízből tíz
Minden mérkőzésüket megnyerték csapataink az elmúlt napokban rendezett bajnoki fordulókban. A lejátszott tíz mérkőzésen összesen 860 pontot dobtunk, és csak 330-at kaptunk. Örömteli volt a kengurusaink lehengerlő játéka, de a legértékesebb győzelem a serdülőké, akik visszavágtak a debrecenieknek a két héttel ezelőtti nagyarányú vereségért.


Az U11-es Kék Oroszlánok magabiztosan verték a két legerősebb miskolci leány csapatot, a Vadmacskákat70:29-re, a Mókusokat 90:37-re. Több játékosnak ez volt élete első bajnoki mérkőzése, ennek ellenére jól helytálltak, és a "rutinosoknak"köszönhetően belekóstolhattak a győzelem édes ízébe.
A Hunyadi Sokk U11-es csapatunk is parádésan mutatkozott be, hiszen ők is fölényes győzelmeket arattak (94:6 és 80:0!) életük első tétmérkőzésein. Csak így tovább!

Laczi Zsolt a serdülők mérkőzéseiről:

Eger - Ziccer Tigrisek (75:50)
 
Nagyon nehezen indult a mérkőzés, pontatlanok voltunk, a támadások befejezésénél sorra maradtak ki a ziccerek! Nem csoda hogy az első félidőben végig 10 pontos hátrányban voltunk és csak a védekezésünknek volt köszönhető hogy nem alakult ki nagyobb különbség! A második félidőben jobban koncentráltunk a dobásoknál így nagyon gyorsan sikerült megfordítanunk az eredményt. Indulások után sok könnyű kosarat is szereztünk melyekkel tovább nőtt a különbség, és a végére magabiztos győzelmet sikerült szereznünk. Örülök hogy vissza tudtunk vágni a Debrecenieknek!
 
Eger - Hajdúböszörmény (72:25)
 
Fáradtan mozogtunk, sajnos nem sikerült fölpörögnünk a 2. mérkőzésre. Ellenfelünk most kezdett el megismerkedni ezzel a sporttal, így gyengébb teljesítményünk ellenére is magabiztos győzelmet arattunk.

Gyözelemmel tért haza a szerencsi kirándulásból a kadett csapatunk, miután a hazaiakat, végig vezetve, 62:48-ra legyőzték. A nagyon rossz büntetőzés (15/2), és a lagymatag támadó játékunk miatt lett viszonylag szoros a találkozó.

A juniorok az országos selejtező torna óta előszőr léptek pályára, elkezdőttek számukra a regionális bajnokság küzdelmei. A sok kihagyás meg is látszódott a játékukon, hiszen mind a Salgótarján, mind a Tiszaújváros ellen pocsékul kezdtünk, nehezen vettük fel a saját ritmusunkat.
Tarjánnal két mérkőzést is vívtunk idegenben , mivel lemondtunk a pályaválasztói jogunkról, költségkímélés miatt. Végül azért sima papírforma győzelmeket arattunk(84:54 és 90:39), helyenként ötletes, lendületes játékkal. A Phoenix ellen sikerült száz pont felé kerülnünk (109:52), elsősorban a letámadásunkból szerzett labdák érvényesítésével.
A "KIZÁRÁS"-t egyenlőre tanulják a fiúk.


A mérkőzésekről részletesebben (negyedek, pontdobók stb.) az aktuális csapat profiljának az "Eredmények" menüpont alatti részénél olvashattok.

 

 

 

 

 

 

 

 

előző hír archívum 2013 következő