Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Két csapatunk már pénteken pályára lép
2011. február 17. 10:59
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Két csapatunk már pénteken pályára lép

Két csapatunk már pénteken pályára lép
A mini korosztály Miskolcra utazik a Kenguru Kupa 5. tornájára, ahol két mérkőzést játszik a helyiekkel. A legnagyobbak Baján szerepelnek az U20-as bajnokság keretén belül. A legfontosabb torna most Kőbányán lesz, ahol a juniorokra igen neves ellenfelek várnak.
A miniknek szinte kötelező a két győzelem a papírforma alapján, ráadásul most majdnem minden játékos el tud utazni. A múltkori vereséggel a Bajnokok Tornáján való szereplés már elúszott, de bebizonyíthatják, hogy ennek ellenére ők a legjobbak ebben a régióban.
Az U20-as csapatunk a juniorok nélkül kénytelen Bajára utazni, ahol a hazaiak az esélyesebbek. Reméljük a Kaszások ellen mutatott játéknál többre lesznek képesek.
A juniorok a két napos főtáblás torna miatt hagyják ki az U20-as szereplést, megkimélve magukat egy 8 órás buszozástól. Bízunk abban, hogy a nagyobb nevű ellenfelekkel szemben is helytállnak és tudnak mérkőzést nyerni. Ebben még a pénteki dobós bál sem lehet akadályozó tényező. Ugye?
Címkék: , junior, Kenguru Kupa, mini, U20
előző hír archívum 2011 következő