Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Újabb mozgalmas hét előtt állunk
2013. November 19. 12:54
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Újabb mozgalmas hét előtt állunk

Újabb mozgalmas hét előtt állunk
Kedden a juniorok Tiszaújvárost, csütörtökön a serdülők az MVSI-t, pénteken pedig a kadettek a Nyírsuli Kosárakadémiát hazai pályán fogadják. A hétvégén kengurus forduló lesz mindkét csapatunknak, valamint a serdülők Nyíregyházára utaznak a regionális bajnokság 4. tornájára.

A juniorok a Szilágyiban játszanak az egyszer már legyőzött Phoenixszel 18 órai kezdettel. Nem okozhat a gondot a legyőzésük.

A serdülőink az esélyesek a miskolciak elleni dupla meccsen is. Az első mérkőzés 16 órakor kezdődik a Balassiban. Nekik még vasárnap is helyt kell állni Nyíregyházán, a hazaiak és a hajdúböszörményiek ellen. Jó lenne, ha négy győzelemmel zárnák a hetet.

A legkeményebb összecsapás a kadettjeinkre vár, az ellenfelük az eddigi meccseit mind nagyon fölényesen nyerte meg. Itt ők az esélyesebbek, de bízunk egy szoros eredményben. Velük is duplázunk, az első összecsapás 17 órakor kezdődik a Balassiban.

A kengurus csapatainkra az előző fordulóhoz képest nehezebb ellenfelek várnak, de nyerhető mind a négy mérkőzés. A Hunyadi Sokk szombaton Miskolcra, a Kék Oroszlánok vasárnap Salgótarjánba utaznak.

Hajrá EgerBasket!
előző hír archívum 2013 következő