Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Kedden kezdődik a heti program
2013. November 26. 14:18
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Kedden kezdődik a heti program

Kedden kezdődik a heti program
A kadettjeink kedden, a Balassi Iskolában fogadják a Jászberény fiataljait, a mérkőzés 17 órakor kezdődik. Szombaton délután (15,30 ó.)pedig az utolsó találkozójukat vívják az alapszakaszban, a Szilágyiban, a Szerencs gárdája ellen.Juniorjaink bemutatkoznak a megyei felnőtt bajnokságban, csütörtökön a főiskolások U23-s csapatával játszanak a Leánykán 20 órai kezdéssel.

A kadett csapatunknak a régiós négyes döntőbe jutáshoz meg kell nyerni mind a két hátralévő mérkőzését. Az ellenfeleink játéktudását már ismerjük (idegenben is legyőztük őket), ezért kijelenthetjük, hogy erre minden esélyünk megvan.

Több év szünet után újra beindul a megyei felnőtt bajnokság, ahová a junior csapatunkat is beneveztük. A legfőbb cél a mérkőzésszámunk növelése, tapasztalatszerzés. A főiskolások elleni meccsen is az edzéseken tanult taktikai elemek gyakorlása lesz a feladat.

A Gyermek Kupa 3. tornáján újra az első fordulóban együtt szerepelt csapatok játszanak egymással. Akkor, abban a fordulóban fölényes sikert értünk el a két miskolci sportiskolás csapat ellen. Tehát a feladat egyszerű: ismétlés! A torna szombaton délelőtt Miskolcon lesz.

Hajrá Kék Oroszlánok!

előző hír archívum 2013 következő