Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Kadett csapatunk a régiós döntőbe jutott
2013. December 01. 10:59
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Kadett csapatunk a régiós döntőbe jutott

Kadett csapatunk a régiós döntőbe jutott
Mindkét mérkőzését fölényesen megnyerve a Kelet régió négyes döntőjébe jutott az U16-os (kadett) csapatunk. A Gyermek Kupa alapszakaszában a két legerősebb ellenfelünket vertük szintén kiütéssel. Az U18-asok (juniorok) az újra beinduló megyei felnőtt bajnokságot vereséggel kezdték.

Kadettjeink kedden a tartalékosan érkező Jászberényi KSE gárdáját nagy fölénnyel fektették két vállra (103:35). A legnagyobb izgalmat az okozta, hogy ki dobja a 100. pontunkat, aki -a megállapodás szerint- süteménnyel kedveskedik majd a csapatnak. Szombaton a Szerencs ellen is csak ez volt a tét (111:55), bár ők nagyobb erőbedobásra késztették a mieinket. Végül Pálinkás anyuka és Stáber anyuka mutathatja meg cukrászati tudományát.
Szép volt Fiúk!

A juniorok -leszámítva az első negyedet- helytálltak a főiskolásokkal szemben. Bár nem tudták szorossá tenni a meccset(45:87), a felkészülésünket mégis jól szolgálta ez a találkozó.
 
Az U12-esek a 2. régió (15 csapat szerepel) legerősebb csoportjában játszottak két könnyű meccset. Az első találkozón az Miskolci VSI fiú csapatát verték 99:12-re, majd a szintén miskolci sportiskolás lányokat 87-38-ra. Milyen lehet a többi csapat, ha a legerősebbek így játszanak? Mi is nagyon sokat hibázunk, de már biztos, hogy a Felsőházi rájátszásba jutunk. Ott már ennyi hiba nem engedhető meg, ha jól akarunk szerepelni az eddigieknél várhatóan sokkal képzettebb ellenfelekkel szemben is.
Címkék: gyermek, junior, kadett
előző hír archívum 2013 következő