Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Harcra fel, nyerni kell!
2013. December 11. 08:32
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Harcra fel, nyerni kell!

Harcra fel, nyerni kell!
Ma eldől, hogy a junior csapatunk ott lesz a kiemeltek között a tavaszi folytatáskor. Sajnos a kadett tornán bokasérülést szenvedett Szicsák Bence nem tarthat a csapattal. Kívánunk Neki, az egész Kosársuli nevében, gyors felépülést! A kengurus csapataink is pályára lépnek a héten, a Kék Oroszlánok hazai pályán, pénteken a Balassiban fogadják az ellenfelüket.

A juniorok Nyíregyházán játszák utolsó alapszakaszi mérkőzésüket a Nyírsuli Kosárakadémia
"B" csapata ellen. A képlet egyszerű, ha nyernek, akkor az első helyet megszerezvén bejutnak az ország lejobb 16 csapata közé. A küldetés nem lehetetlen, hiszen Egerben már egyszer sikerült legyűrni őket hat ponttal. Ami nehezíti a dolgunkat az az, hogy a  csapatunk az elmúlt 2-3 mérkőzésen nem a legjobb formáját mutatta, de reméljük, hogy ez a lehetőség mindenkiből a legjobbat hozza ki. Harcra fel, nyerni kell!

Pénteken 16 órai kezdettel, a Balassiban, a szerencsiek ellen mutatkozik be hazai pályán a U11-es csapatunk. A régióban ők a legerősebb ellenfelünk, a legutóbbi tornán is csak kilenc ponttal voltunk jobbak náluk. Sajnos nem tudunk a legerősebb összeállításban most sem pályára lépni, de bízunk az újabb sikerben. A második meccsünket az MVSI Mókusokkal játszuk, akiket az első fordulóban egyszer már legyőztünk. Jó lenne veretlenül zárni ezt az évet.
A "C" csoportban, szombaton, Miskolcon lép pályára a másik mini csapatunk a Hunyadi Sokk. Szeretnének előrébb lépni, ehhez a salgótarjáni Besztercét, és a miskolci sportiskolás fiúkat kellene legyőzniük. Hajrá Sokk!
előző hír archívum 2013 következő