Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Veretlenül az első helyen
2013. december 13. 21:38
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Veretlenül az első helyen

Veretlenül az első helyen
Egerben került sor a Kenguru Kupa 3. tornájára. Csapatunk a legerősebb, "A" csoportban két borsodi gárdával mérkőzött. Az első meccsen a Szerencs VSE fiait vertük 59:34-re, majd a miskolci sportiskolás lányokat 70:20-ra. Így hat győzelemmel, vereség nélkül várhatjuk a téli szünet utáni folytatást.
Mind a három csapat tartalékosan tudott csak kiállni, nálunk is hiányzott két alapember. A szerencsiekkel Salgótarjánban végig szoros meccset játszottunk, de most az elején sikerült elhúznunk, elsősorban Kolos ellenállhatatlan játékának köszönhetően. Ő egyébbként a csapat 59 ponjából 36-ot dobott! Most ez elég volt, de mi lesz, ha emberére akad, és megállítják a kosárgyártásban? A többieknek is fel kell zárkózni, ha biztosan meg akarjuk nyerni a csoportunkat.
A lányokat is fölényesen vertük a sok-sok hiba ellenére. Külön Öröm, hogy ebben a fordulóban mindenkinek sikerült a kosarat szerezni.
Szép volt Fiúk!
Címkék: Kenguru Kupa, mini
előző hír archívum 2013 következő