Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » A juniorok legyőzték az Albacomp csapatát
2011. február 20. 20:53
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

A juniorok legyőzték az Albacomp csapatát

A juniorok legyőzték az Albacomp csapatát
A hétvége mérlege: három győzelem és három vereség. A legértékesebb sikert a juniorjaink érték el az Albacomp legyőzésével. A mini csapat mindkét mérkőzését megnyerve visszakerült az "A" csoportba. Az U20-asaink tartalékosan is helytálltak, csak szoros mérkőzésen veszítettek Baján.

A juniorok azzal a céllal utaztak Kőbányára, hogy az első meccsen legyőzik a hazaiakat. Sajnos már az első percek azt mutatták, hogy ebből semmi nem lesz. Fegyelmezetlenül,  pontatlanul, erőtlenül játszottunk, így a Darazsak könnyű indításos kosarakkal elhúztak. A 3. negyed elején megközelítettük őket három pontra, de utána újra jöttek a hibák és elúszott a meccs.
A pécsiek ellen javuló a javuló játék ellenére sem voltunk ennél többre képesek.
A másnapi ellenfelünk is két vereséggel állt, igaz ők szorosabb meccsekken veszítettek. A pihenés jót tett a fiúknak, mert a zónavédekezésük megfelelően mozgékony, agresszív volt, sok eladott labdára kényszerítették ezzel az ellenfelüket. Támadásainkban is volt ötlet, fantázia, így fokozatosan elhúztunk és meglepetésre fölényes győzelmet arattunk. Kár azért az első napi tompa játékért. A tornán elért 3. helyezés azt jelenti, hogy az országos 13-24. helyért küzdhetünk majd márciusban.
A mini csapat hozta a két kötelező győzelmet, igaz nem valami meggyőző játékkal. Most lassabbak, pontatlanabbak voltunk a szokásosnál. Nagy öröm viszont, hogy az újoncok meglépően jó teljesítményt nyújtottak, bátrak és fegyelmezettek voltak.

Címkék: junior, Kenguru Kupa, mini, U20
előző hír archívum 2011 következő