Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Győzött a Sokk és a rutin
2014. January 14. 11:08
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Győzött a Sokk és a rutin

Győzött a Sokk és a  rutin
Mindkét mérkőzését megnyerte a hunyadis mini csapatunk, és így eggyel erősebb csoportban folytathatja a jövő héten. A juniorok és a felnőttek megyei bajnoki összecsapása élénk érdeklődés mellett zajlott, ahol a nagyobb rutin diadalmaskodott.
A Hunyadi Sokk Miskolcon előbb a hazai Szürke Farkasok fiataljait verték 76:35-re, majd salgótarjáni Beszterce KK-t 72:48-ra. Ezzel a két győzelemmel a "B" csoportba kerültek, ahol már lényegesen erősebb csapatok várnak rájuk.

A házi rangadó elején a fiatalok ragadták magukhoz a vezetést, de tíz ponttal többel nem tudtak meglépni a taktikusan játszó felnőttektől, sőt a félidőben döntetlent mutatott az eredményjelző. A harmadik negyedben felváltva vezettek a csapatok, a döntés a az utolsó 10 percre maradt. Ebben a játékrészben a fiatalok érthetetlen módon elbizonytalanodtak, sok labdát eladtak, amiből könnyű kosarakat kaptak, így meglepetésre (?) a rutin, a higgadtság diadalmaskodott 87:71-re.
előző hír archívum 2014 következő