Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Debreceni hétvége
2014. January 30. 13:42
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Debreceni hétvége

Debreceni hétvége
A kadett csapatunk szombaton kezdi meg a tavasz szezont, amikor a debreceni akadémisták "B" csapatának a vendégei lesznek. A gyermek csapatunk vasárnap szintén Debrecenben lép pályára, a felsőházi rájátszás első tornáján játszik két mérkőzést.

A kadettjeink a Kelet régió 2. helyén végeztek az első alapszakaszban, így a győztes Nyíregyházi Kosárakadémia csatlakozhatott a kiemeltek közé. Elméletileg, tehát ebben második alapszakaszban mi számítunk a legerősebbek, ezért a cél nem lehet más , mint a régió bajnoki címének megnyerése. Reméljük az első mérkőzésünkön igazoljuk is ezt a papírformát.

Az U12-eseknek sokkal nehezebb dolga lesz, hisz tudjuk, hogy a debreceni-nyíregyházi régió csapatai lényegesen nagyobb játékerőt képviselnek, mint ahol mi játszottunk. Hiába vertünk itt mindenkit 50 pontokkal, az első tornán csak a tisztes helytállást tűzhetjük ki célként. A két ellenfél a debreceni Ziccer Tigrisek I. csapata, valamint a román Nagyvárad együttese lesz. 
Azért:
2, 3!
Hajrá!
KOK!
előző hír archívum 2014 következő