Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Győzelem néküli hét
2014. február 04. 14:53
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Győzelem néküli hét

Győzelem néküli hét
Hétközben megyei bajnoki mérkőzésekre került sor, ahol a felnőtt csapatunk a GMR-Dobó-PVG csapatától kapott ki (62:87), a juniorjainkat pedig a főiskolások fektették két vállra (60:86). A debreceni hétvége sem sikerült jobban, három vereséggel kullogtunk haza.

A legfájóbb kudarc az a kadetteké (65:80), hiszen nyerési eséllyel számoltunk a hazai akadémisták  második számú csapata ellen. Sajnos a nagyon elszúrt első negyed (14:31) után csak megszorongatni tudtuk őket. Ennél azért jobb teljesítmény kell, ha ott akarunk lenni a régiós döntőben.
A gyerek csapatunk tisztességgel helytállt a felsőházi rájátszás első tornáján. A hazaiak   végső győzelemre is esélyes alakulatának nem adtuk könnyen magunkat, a második negyedet leszámítva (4:30) nem játszottunk alárendelt szerepet. Ennek ellenére a különbség így is tetemes lett (48:104).
Negyed órás pihenés után következett a Nagyvárad csapata. Némi meglepetésre az első negyedet megnyertük, és a szünetben is csak 3 pont volt az esélyesebbnek tartott román csapat előnye. Sajnos a második játékrészben elfogyott az erőnk, egyre nehezebben tudtuk áttörni a letámadásos védekezésüket. A sok eladott labdánkból könnyű kosarat szereztek, és fokozatosan elhúztak, a vége 58:33 lett, oda.
Lesz ez még jobb is!
 
 
Címkék: felnőtt, gyermek, kadett
előző hír archívum 2014 következő