Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Kecskeméten a serdülők
2014. February 06. 08:16
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Kecskeméten a serdülők

Kecskeméten a serdülők
Az országos főtáblára jutott serdülőink első tornájára kerül sor a hétvégén Kecskeméten. A két napos rendezvényen összesen három mérkőzést játszanak, nagyon erős csapatok ellen. Kengurusaink az alapszakasz elhalasztott 4. tornájának a mérkőzéseit pótolják Szerencsen és Salgótarjánban.
Az alapszakaszban elért 2. helyezéssel vívta ki az U14-es csapatunk az országos 32-be jutást. Itt összesen négy torna dönti el majd a helyezéseket illetve a nyolcas döntőbe kerülést. Az erőviszonyok ismeretében a 20. hely környékére várjuk a fiainkat.
A hétvégén a Kecskeméti Akadémia, a Szolnoki Sportiskola, és a Hódmezővásárhely vár ránk. Jó lenne egy mérkőzést megcsípni.
Az U11-es csapatunk még veretlen, de a szerencsi összecsapás nem lesz sétagalopp. Az országos döntőbe kerüléshez nyerni kellene ott és Salgótarjánban is.
 
Gyerünk Oroszlánok! 
előző hír archívum 2014 következő