Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Kiss testvérek nagy napjai
2014. február 11. 13:46
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Kiss testvérek nagy napjai

Kiss testvérek nagy napjai
A mini csapatunk megnyerte mindkét mérkőzését, így továbbra is veretlenül vezeti régiója tabelláját. A serdülőink egy kis szerencsével megcsíphették volna azt a kívánt egy győzelmet a főtábla első tornáján. Náluk Kiss Bálint nyújtott kiemelkedő teljesítményt, a miniknél testvére, Kolos dobott karrier-csúcsot jelentő 44 pontot a szerencsieknek.


A kengurus csapatunk hétfőn a Fekete Sasokat is legyőzte 71:27-re, így egyre közelebb kerül az országos jamboreehez. Itt is Kolos vitte a prímet, de most Bodnár Béci és Visztra Zsombi is megmutatta, hogy képesek meghatározó játékosok lenni.

Laczi Zsolt edző a kecskeméti tornáról:

 

Eger – Kecskemét

 Az első mérkőzésünkön mindent megpróbáltunk a hazaiak ellen, azonban így sem sikerült túlságosan megnehezíteni a dolgukat. Megilletődötten játszottunk, sok technikai pontatlansággal melyet ellenfelünk könyörtelenül kihasznált! Hatalmas fizikális, és sebességbeli különbség van jelenleg a két csapat között! 

Eger – Viharsarki Farkasok

Egy végig szoros, izgalmas mérkőzést játszottunk a Békéscsabaiak ellen. Mindent megpróbáltunk azonban a szerencse a végén elpártolt tőlünk így nem sikerült a győzelem, egy kosárral kikaptunk! Mégis dicséret illeti a csapatot, mert a mérkőzés nagy részében pontosan és fegyelmezetten kosárlabdáztunk. Küzdöttünk és harcoltunk minden labdáért, de ez ma sajnos csak ennyire volt elég, de ha legközelebb találkozunk meggyőződésem, hogy vissza tudunk vágni nekik. 

Eger – Szolnok

A mérkőzésen nemcsak az ország egyik legjobb csapatával, hanem a fáradtsággal is meg kellett küzdenünk! Úgy érzem nem vallottunk szégyent, voltak szép megmozdulásaink, igyekeztünk a lehető legjobban megnehezíteni az ellenfél dolgát. 

Összességében:

Egy hasznos hétvégét töltöttünk el, találkoztunk két az ország elitjéhez tartozó csapattal is. Amit gyakorlunk edzésen azt próbálták teljesíteni a srácok. Nagyon sok munka előtt állunk még, rengeteg feladatuk van. Láthattunk, testközelből megtapasztalhattuk milyen sebességgel is lehet kosárlabdázni már serdülő korban is. Fizikálisan hatalmas lemaradásban vagyunk, de ez nem is csoda, hiszen csapatunk nagy része még első éves serdülő. Külön szeretném kiemelni csapatunkból Kiss Bálint játékát, aki bebizonyította, hogy korosztályában szinte bármelyik csapatban helye lehetne! Az egész hétvégén ellenállhatatlanul játszott, hátán vitte a csapatot. Szeretném megköszönni a Kecskemétieknek a szervezést, mindennel maximálisan elégedettek voltunk, mindent megtettek, hogy a hétvége csak a kosárlabdáról és a csapatok fejlődéséről szóljon!

 

előző hír archívum 2014 következő