Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Győzedelmes hétvége
2014. február 18. 12:14
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Győzedelmes hétvége

Győzedelmes hétvége
Négy mérkőzésből négy győzelem a mini csapataink mérlege a Kenguru Kupa alapszakaszának 5. tornáján. A Hunyadi Sokk felkerült a "B" csoportba, míg a Kék Oroszlánok továbbra is őrzik veretlenségüket, és ezzel nagyon közel kerültek az országos döntőbe jutáshoz.


A Kék Oroszlánoknál az a helyzet, hogy ha ki tudunk teljes csapattal állni, akkor a régióban mindenkinél jobbak vagyunk. Egy igazán komoly ellenfelünk van, a szerencsi fiúk. Velük most játszottunk negyedjére és most is győzni tudtunk. (75:72). Ez a  találkozó kiegyensúlyozottabb csatát hozott, az első ötösünk most nem tudott nagy előnyt szerezni, mint a korábbiakban. Azt tudtuk, hogy náluk a második soruk az erősebb, de most a mieink is hozták a formájukat, és még növelni is tudtuk a két pontos előnyt 9-re. A második félidőben visszaállt a régi rend, Kolosék elhúztak, Ádámék pedig tartották az erdményt.
Előtte a nagyon lelkesen, kulturáltan játszó miskolci lányokat vertük meg (64:37).
Az is örömteli, hogy a tornán szereplő mind a tizenkét játékosunk tudott pontot szerezni.

A Hunyadi Sokk játéktudása sokkal nagyobb, mint az ebben csoportban szereplőké, amit az eredmények meg is mutattak. A miskolciakat 87:20-ra, a tiszaújiakat 75:11-re verték. Számukra a következő torna lesz az igazi értékmérő, ahol, ha ismét tudnak kétszer nyerni, akkor két kosársulis csapat is lehet a legerősebb csoportban a 7. tornán.

SZÉP VOLT MINIK!

Címkék: Kenguru Kupa, mini
előző hír archívum 2014 következő