Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Győzelmek ott, vereség itt
2014. February 24. 14:16
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Győzelmek ott, vereség itt

Győzelmek ott, vereség itt
Gyermek csapatunk visszakerült a legerősebb, "A" csoportba, miután mindkét ellenfelét legyőzte Nyíregyházán. A kadett csapatunknak viszont kikapott a nyírségi riválisától hazai környezetben, de örömteli hír, hogy Szicsák Bence (a képen), súlyos sérülése után újra pályára léphetett.

Az U12-es fiúk első mérkőzése a vártnál szorosabbra sikeredett a miskolci lányok ellen (62:49), de a győzelmünk nem forgott veszélyben. Most mi pihenhettünk két meccs között, így megnéztük a következő ellenfelünket, akik első látásra verhetőnek tűntek.
Az első félidőben rengeteget hibáztunk, főleg a ziccerek kimaradása volt bosszantó. Mindkét csapat nagyon szorosan védte az ellenfél legjobb dobóit, de nálunk mindíg akadt valaki más, aki kosaraival lendített a csapata szekerén. A félidői katasztrofális büntetőzés következtében mégis döntetlen lett az állás. A harmadik negyedben végre bedobtuk a ziccereket, itt főleg Bíró Boti teljesített jól, az utolsó felvonásban pedig Tolnai Alex kosaraival tartottuk a megszerzett előny. Kisebb meglepetésre, végül 65:58-ra győzedelmeskedtünk.
Bravó Fiúk! 

Az U16-os csapatunknak viszont nem sikerült az újabb győzelem a nyírsulis akadémisták ellen (69:75). Nagyszerűen kezdtük a mérkőzést az 5. percben már 8:2-re vezettünk. Ekkor az ellenfél átállt zónavédekezésre és ezen nem is változtatott a meccs végéig. Sajnos mi még nem tudunk elég hatékonyan támadni zóna ellen, így megfordult az eredmény és végül izgalmas, szoros csatában veszítettünk.
Lesz ez még jobb is!
 
Címkék: gyermek, kadett
előző hír archívum 2014 következő