Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Egy félidőnyi jó játék
2014. March 02. 13:50
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Egy félidőnyi jó játék

Egy félidőnyi jó játék
Győzelemmel zárult a tiszaújvárosi kirándulás az U16-os csapatunk számára (79:70). Az első húsz percben jól teljesített a csapat védekezésben és támadásban is. Sajnos a második etapban, a húsz pontos vezetés birtokában, elfelejtkeztünk a védekezésről, és így a végén még a izgulnunk kellett a sikerért.
Az elején az ellenfelünk is emberfogásos védekezést választotta, amit szépen át is játszottunk, szebbnél szebb kosarakat szereztünk közelről, távolról. A fordulat a nagy szünet után következett be, amikor a védekezést elhanyagoltuk, nem értünk vissza a támadásból, nem segítettünk be egymásnak. A zónavédekezésük ellen is több technikai hibával játszottunk, sokat egyénieskedtünk, a gyors passzolás helyett. Szerencsére a végét mi bírtuk jobban (volt már úgy is, hogy csak három ponttal vezettünk), kijött a nagyobb tudásunk, és a két Andris vezérletével megtarttottunk az előnyből  9 pontot.
Kár volt azért a második húsz percért, reméljük tanultak a fiúk az esetből.
Címkék: kadett
előző hír archívum 2014 következő