Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Magabiztos U20-as győzelem
2011. február 26. 20:35
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Magabiztos U20-as győzelem

Magabiztos U20-as győzelem
Mindkét pályára lépő csapatunk győzelmet aratott szombaton. Meglepetésre az U20-as csapatunk visszavágott az őszi vereségért. A gyermek csapat esélyeshez méltóan, több mint ötven ponttal nyert a miskolciak ellen.
Az U20-asok a szezon legjobb játékával 23 ponttal legyőzték a Nagykálló csapatát. Végig harcosan, szellemesen kosárlabdáztak a magassági főlényben lévő ellenféllel szemben. A "visszajátszó" Klepej Roland a mérkőzéshez való komoly hozzáállásával a többieket is inspirálta. Mindig ilyen felfogásban kellene játszanunk.
A gyermek csapatunkból többen lekésték(!) a bemelegítést ezért elég nehezen indult be a pontgyártás. Sok volt a pontatlan átadás, pontatlan dobás és a védekezésben is lassúnak bizonyúltunk. A második félidőben sikerült, főleg a támadásban felpörögnünk és így fölényesen megnyertük a mérkőzést.
Címkék: gyermek, U20
előző hír archívum 2011 következő