Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Vasárnap is ünnepeltünk
2014. március 17. 10:07
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Vasárnap is ünnepeltünk

Vasárnap is ünnepeltünk
A hazai rendezésű tornán megőrizte a veretlenségét a mini csapatunk, és így az utolsó forduló eredményétől függetlenül megszerezte az Észak-Kelet Régió bajnoki címét. Ez azt is jelenti, hogy részvehet a 16 csapatos Országos Jamboreen. Szép volt Fiúk!
Mindkét mérkőzésünkre megtelt a Szilágyi Gimnázium tornaterme. Sok szülő, nagyszülő, testvér szurkolt a csapatunknak, és az ellenfeleinket is meglepően szép számban kísérték el a hozzátartozók.
A vártnál szorosabban alakultak a mérkőzéseink, a miskolci lányokat 64:33-ra, a szerencsi fiúkat 57:53-ra győztük végül le. Mindkét találkozón inkább a védekezésben nyújtottunk jobb teljesítményt, a támadásunkban sok volt a pontatlanság.
A csapatunk húzóemberei most is jól teljesítettek, nekik köszönhető, hogy az egységesebb Szerencs gárdáját ismét sikerült legyőznünk, végleg eldöntve a bajnoki cím sorsát.
Címkék: Kenguru Kupa, mini
előző hír archívum 2014 következő