Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Újra a legjobbak ellen
2014. March 22. 09:06
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Újra a legjobbak ellen

Újra a legjobbak ellen
Vasárnap Debrecenbe utazik a gyermek csapatunk, a felsőházi rájátszás 3. tornájára. Azzal, hogy az elmúlt tornát-kellemes meglepetésre-megnyertük, most a régió két kiemelkedően legjobb csapatával mérkőzhetünk. A juniorjaink, hétfőn hazai pályán dupláznak a Tiszaújvárosi Phoenix ellen.

Az U12 először a GKS Nyíregyháza "A" csapatával, majd közvetlenül utána a debreceni Ziccer Tigrisek I. ellen játszanak. Jelentős tudásbeli különbség van az ellenfeleink javára, így az elvárás most csak egy tisztességes helytállás lehet. Jó lenne, ha megőriznénk tartásunkat, az eladott labdák számát minimalizálnánk, a védekezésünk pedig végig fegyelmezett maradna.
A juniorok kedden, hosszabbítás után öt ponttal legyőzték a Miskolci VSI gárdáját, egy régen látott harcos, bátor játékkal. Ugyanezt a felfogást várjuk tőlük a gyengébbnek számító tiszaújvárosi csapat ellen is. Az első mérkőzés 16 órakor kezdődik a Balassiban.
előző hír archívum 2014 következő