Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Sopronba utaznak a serdülők
2014. április 04. 09:31
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Sopronba utaznak a serdülők

Sopronba utaznak a serdülők
Sopronban szerepelnek serdülőink, a Főtábla 3. tornáján vesznek részt. Szombaton déltől a Szilágyi Gimnáziumban végre hazai pályán is bemutatkozhat a Hunyadi SOKK kengurus csapatunk. A Kék Oroszlánok minik Miskolcon játsszák le utolsó alapszakaszi mérkőzéseiket.
A soproni tornán két hazai csapat és egy kaposvári lesz az U14-eseink ellenfele. Reméljük pozitív mérleggel zárják a hosszú túrát, amire az eddigi eredmények tükrében van esély. Mindenki egészséges, teljes csapattal tudunk ki állni, sőt két nemrég hozzánk csatlakozott fiú is bemutatkozhat. Sok sikert nekik is!

A Kenguru Kupa alapszakaszának 7. tornáját, a "C" csoportban az egyesületünk rendezi meg szombaton. A Hunyadi SOKK 12 órától a Beszterce KK-val, majd 15 órái kezdettel a Tiszaújvárosi Phoenix fiataljaival mérkőznek meg. Mindkét találkozón nyerési esély mutatkozik, főleg ha nem lesznek hiányzók a hunyadisoknál.
A Kék Oroszlánok az előző fordulóban bebiztosították a területi bajnoki címüket, így a cél már csak a veretlenség megőrzése lehet. Ehhez újra le kell győzni a MVSI Mókusokat és a szerencsi fiúkat.
HAJRÁ MINIK!
előző hír archívum 2014 következő