Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » A Szentélyben lesz fellépésünk
2014. április 11. 14:30
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

A Szentélyben lesz fellépésünk

A Szentélyben lesz fellépésünk
Junior csapatunk Körmenden, a Régiós Bajnokok Tornájának két napos rendezvényén vesz részt. A mérkőzések a város híres sportcsarnokában lesznek, amit a kosarastársadalom csak Szentély Arénának nevez. A gyermek csapatunk szombaton, végre itthon, a Szilágyiban játszik két mérkőzést, az első találkozó 12 órakor kezdődik.
Fiatal csapatunktól, már az is szép teljesítménynek számít, hogy ott lehet a régiós bajnokok négyes tornáján. A mezőny természetese nagyon erős, igazi bravúr lenne, akár egy meccset is megcsípni. Jó erőfelmérő lehet viszont ez a esemény, kiderülhet, hogy miben kell majd fejlődnünk, ha jövőre merészebb célokért akarunk küzdeni. Jó lenne, ha a csapat végig megőrizné tartását, és ugyanolyan harcossággal és önbizalommal játszana, mint tette a miskolciak ellen. Az ellenfelek sorrendben: Kaposvári KK, Körmend, ELITE Basket.

Még nem játszottak itthon az U12-eseink, de most végre láthatják őket a szülők, ismerősök, ha kilátogatnak szombaton a Szilágyi Gimnáziumba. Egyesületünk rendezi ugyanis, a Gyermek Bajnokság felsőházi rájátszásának 4. tornáját. Először, 12 órakor a Nyírsulis Sólymokkal mérkőzünk meg, majd 15 órakor a MVSI Ördögök következnek. Mindkét csapattal találkoztunk már, és mindkettőt legyőztük. A nyíregyháziakat szoros meccsen, mindössze hat ponttal, úgyhogy ellenük el kell majd a biztatás.

Hajrá Oroszlánok!
előző hír archívum 2014 következő