Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Irány Sopron és Michalovce!
2014. May 22. 08:48
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Irány Sopron és Michalovce!

Irány Sopron és Michalovce!
Kengurusaink a Fiú Országos Jamboreen vesznek részt Sopronban, ahol összemérhetik erejüket az ország legjobb mini csapataival. A szlovákiai Michalovce városában rendezendő nemzetközi tornára pedig a kadett csapatunk kapott meghívást.
A soproni rendezvényen való részvételt a területi bajnoki címünk alapján vívtuk ki. Nagyon erős lesz a mezőny, hisz itt lesznek a régiók bajnokai, valamint a területi jamboreek győztesei. Elsődleges célunk a tapasztalatszerzés, a tisztes helytállás, tanulás a legjobbaktól. A csoportmérkőzéseken találkozunk a Pécsi Kosárakadémia, a Kőbányai Zsíros Tibor Kosárakadémia és a Körmendi Törpördögök csapatával.

A szlovákiai tornán először tavaly vettünk részt, ahová az idén is szeretettel visszavárnak. Kadettjeink az első nap az ukrán Lvov csapatával, majd másnap a lengyel Przemysl-vel, végül vasárnap a hazaiakkal mérkőznek. Ez a torna elsősorban a sportbarátság erősítéséről szól, de egy fajta jutalom is a fiainknak, így a szezon végén. Reméljük azért helytállunk majd a pályán is, de nem lesz könnyű, hisz erős, képzett csapatokkal fogunk szembekerülni.

HAJRÁ EGER!
Címkék: beharangozó, kadett, mini
előző hír archívum 2014 következő