Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Helytálltunk a Jamboreen
2014. May 27. 09:37
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Helytálltunk a Jamboreen

Helytálltunk a Jamboreen
Négy meccset játszottak a kengurusaink Sopronban, és mind a négy csak a végjátékban dőlt el. Sajnos egyiket sem sikerült megnyernünk, de emelt fővel hagyhattuk el a pályát, hiszen méltó ellenfelei voltunk a legjobbaknak. Reméljük a későbbi években is tudjuk tartani velük a lépést, sőt... Szép volt Oroszlánok!

Kátai Zsolt edző értékelése:

Eger-Pécsi Kosárakadémia 47:57

 Az utolsó negyedben buktuk el a meccset, hiszen a harmadik után még mi vezettünk, bár addig is inkább a Kolos vezette ötös vitte a prímet. Az utolsó 10 percben azonban csak két pontot tudtunk dobni. Ez is jelzi, hogy a támadásokkal volt baj. 

 Eger-Kőbányai Darazsak (Zsíros Kosárakadémia) 49:49

 Ezt egyértelműen Kolos sérülése miatt veszítettük el. Nem csak a hiánya miatt, hanem azért is, mert a többiek megijedtek, hogy mi lesz Kolos nélkül. Addig abszolut a kezünkben tartottuk a mérkőzést, végig mi vezettünk, akkor azonban 7 pontos vezetésünkről lett 7 pontos hátrány, sőt a negyedik negyed elején már több, mint tíz, akkor viszont Kelemen Ádámot lecseréltük, majd 2 perc múlva vissza, és megtáltosodott a csapat, nagyot produkálva egyenlítettünk, de a félideji büntetők miatt veszítettünk. 

Eger-Körmendi Törpördögök 76:79

A legnehezebbnek tűnő ellenféllel nagyon jó, és ki-ki meccset játszottunk. Az utolsó pillanatokban dőlt csak el a meccs. A fő momentum az volt, hogy sajnos az utolsó negyedben, hiába váltogattuk az embereket, az ellenfél is rájött, hogy kik egy kicsit képzetlenebbek, és egyértelműen ellenük egy-egyeztek. 

Eger-Ziccer Tigrisek (Debreceni Kosárakadémia) 89:94

Ez volt a leggyengébb meccsünk, az első és a harmadik negyedben Koloson kívül csak Zsombi dobott 1! pontot.. A második ötösünk produkált egy fantasztikus 5 percet, ezzel szorossá tudtuk tenni a végét.

 

Kis György edző összegzése:

A négy mérkőzés mind szoros eredménnyel zárult, amely azt mutatja,hogy stabil helyünk van a 8-16.hely bármelyikén a jelenlegi csapatunkkal. A négy meccset sajnos mind a végjátékban veszitettük el, igaz egyet pedig ott hoztunk vissza 13 pontról, ami döntetlen is lett, és a büntetőkkel veszitettünk. Összeségében jól küzdeni tudó csapat voltunk, akik a többi csapat játékosainak és edzőinek is elnyerték a szimpátiáját. A csapatunkból Kiss Kolos nyújtott kiváló teljesitményt, képzettsége az egész mezőnyben is kiemelkedőnek számított. 
Köszönjük a bennünket elkisérő Szülők támogatását, segitségét!
GRATULÁLOK a csapat minden tagjának!

Címkék: Kenguru Kupa, mini
előző hír archívum 2014 következő