Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Jubileumi tornára utazunk Lengyelországba
2014. May 29. 11:44
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Jubileumi tornára utazunk Lengyelországba

Jubileumi tornára utazunk Lengyelországba
Lengyel testvérvárosunk Przemysl az idén 10. alkalommal rendezi meg nemzetközi tornáját, ahová meghívást kapott a serdülő csapatunk is. A juniorok szombaton az Óbudai Kaszások pályaavató rendezvényén vesznek részt.

A lengyel torna három napos lesz, ahol a házigazdák mellett ukrán és szlovák csapatokkal játszhatunk. Az első ilyen rendezvényen, ami tíz éve volt, mi is voltunk, és a harmadik helyezést értük el. Most is erős mezőny lesz, felkészült csapatokkal, de a mi serdülőink is két napos tornákon edződtek a tavasz folyamán. Helytállást várunk tőlük, de nem csak a küzdőtéren.
A Kaszások szabadtéri pályájának az avató tornáján az első meccset a békésiekkel játszuk, és az eredménytől függően vagy a házigazdák, vagy az MTK következik majd. A rendezvény szervezője, a csapatunk volt edzője Krasznai Tibor, akinek köszönjük a meghívást.
előző hír archívum 2014 következő