Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Köszönjük Przemysl!
2014. June 03. 10:50
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Köszönjük Przemysl!

Köszönjük Przemysl!
Emlékezetes három napot töltöttünk a testvérvárosunkban. Nagyszerű ellátásban, baráti fogadtatásban volt részünk, remek hangulatban zajlottak az események. A mérkőzéseken is helytálltunk annak ellenére, hogy nem sikerült egyszer sem nyernünk.

Az erőviszonyokat meghatározta, hogy a szlovák barátaink 2 évvel idősebb csapattal érkeztek, a hazaiak pedig egy tartományi válogatottat indítottak. Egyedül az ukránokkal voltunk egy súlycsoport, de sajnos ellenük játszottunk a leggyengébben. Meghatározó volt az is, hogy a legponterősebb játékosunk Kiss Bálint sérülése miatt csak az első meccsen tudott pályára lépni, akkor csak kis időre.

 

Laczi Zsolt edző értékelése: 


Eger – Lvov 42:52

"Mindkét csapat kissé idegesen pontatlanul kezdte a mérkőzést, az első negyedben fej-fej mellett haladtak a csapatok. Ellenfelünk és sajnos mi is rendre elhibáztuk a lehetőségeinket a második negyedben, így egy pontszegény félidőt követően 5 pontos hátrányba kerültünk a szünetre. A második félidőben főleg a támadásoknál a tanácstalanság jelei mutatkoztak, ellenfelünk behúzódó védekezésével nem tudtunk mit kezdeni, így egy küzdelmes pontszegény mérkőzésen vereséget szenvedtünk. Támadásban sokkal több passzra lesz szükségünk a jövőben."

Eger - Przemysl 41:105
   
"A játék egy fokkal jobban tetszett már ezen a mérkőzésen, csak az ellenfelünk egy más dimenzióban játszó alakulat volt. Igyekeztünk mindent megtenni, ami tőlünk telt, ez most csak ennyire volt elég. A nagyon sok önhibánkból adódó eladott labdát sajnálom, ezen javítanunk kell."

Eger – Michalovce 50:67


"Ezen a mérkőzésen játszottunk a legjobban! Védekezésben nem sikerült megfognunk ellenfelünk legjobb játékosait, így már a mérkőzés elejétől hátrányban játszottunk. Végre támadásban többet passzoltunk, próbáltak a fiatalabbak is többet vállalkozni. A harmadik negyedet meg is nyertük, és a negyedikben is közelíteni tudtunk hozzájuk, 10 pont alá is sikerült bejönnünk, azonban a végén rátettek egy lapáttal és így nem maradt esély egy szorosabb végjátékra. Úgy érzem egy jó meccset sikerült játszanunk a szlovákok kadett csapatával."
 

 

 

Címkék: serdülő
előző hír archívum 2014 következő