Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » A jövő héten már a kis oroszlánok is edzenek
2014. August 28. 08:05
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

A jövő héten már a kis oroszlánok is edzenek

A jövő héten már a kis oroszlánok is edzenek
Hétfőtől beindul a nagy üzem a kosársulinkban, a mini és a gyermek korosztály is elkezdi az edzéseket. Egyenlőre a tavalyi helyszíneken és időpontokban, a végleges edzésrend szeptember közepére alakulhat ki.

A kadett, és a junior korosztálynak heti öt edzése lesz, a serdülőknek négy, a miniknek és a gyermekeknek három. Az előkészítő, és a szervezés alatt álló leány csoportoknak heti két foglalkozás lesz.
Változás lesz az edzők személyét illetően is, hisz ismert, hogy két trénerünk is Budapestre távozott. Az U16 és az U18 csapatok munkáját egy főiskolai edzői team irányítja  már Váczi  Péter- az NBI/B-s felnőtt csapat edzője- vezetésével. A juniorokra idén komoly feladat vár, hisz helyt kell állniuk az U21-es bajnokságban is.
A serdülőket Laczi Zsolt, a gyermekeket Kis György, a kengurukat Márton Krisztina edző kollégák készítik fel.

További részletekről, új információkról itt a honlapunkon, a facebook oldalunkon olvashattok, illetve érdeklődjetek az edzőinknél.

Sikeres idényt kívánunk minden Oroszlánnak! 
Címkék: beharangozó, edzés
előző hír archívum 2014 következő