Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Sok minden változik
2014. September 08. 21:43
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Sok minden változik

Sok minden változik
Ezen a héten minden korcsoport el kezde a felkészülést, egyenlőre még nem teljesen kialakult edzésrend szerint. Sajnos ez az a bizonytalanság, ami most sem változott, nem a mi hibánkból. Reményeink szerint a héten már mindenki tudni fogja, hogy mikor edz, és hol.


A legfontosabb változás, hogy a Kosársulink szorosabban együttműködik a Főiskola NB1-es csapatával. Ennek kapcsán a junior és a kadett csapat felkészítését hármas edzői team írányítja ebben az idényben. Vezetőjük Váczi Péter, a felnőtt csapat edzője, két segítője pedig két kiváló játékos, Szabó Péter és Klepej Roland. Ez azért is jó megoldás, mert a Főiskola U21-es csapatában több junior játékosunknak is szerephez fog jutni. Nem beszélve arról, hogy egy új szabály szerint, lehetőség nyílik a legjobbjainknak felnőtt bajnoki meccseken is pályára lépni! Kalo Ádám és Szűcs Bence a hétvégi Dobó Kupán már be is mutatkozott a profik között. Szépen helytálltak, ráadásul Ádám még a végjátékban kiharcolt győzelem egyik hőse is lett. Csak így tovább Fiúk!
A junior csapattal kapcsolatos hír, hogy Bak Márton a Kaszásokhoz igazolt, reméljük megtalálja a számítását. Marci Ős Kék Oroszlánnak számít, csak barátsággal tudunk elválni Tőle. Vele valóban együtt sírtunk, együtt nevettünk. Sok sikert Marci! Ha nem találod a helyed, kövesd a lábnyomunkat!

A kadett csapatunkból is nagy fába vágta fejszéjét három játékosunk. A Vasas Akadémia kínálta profi játékossá válás útján indult el a két Pálinkás fiú, és Kiss Bálint. Értük is szorítunk, és reméljük, hogy megvalósítják ezen álmukat, a tehetségük megvan hozzá.
Úgy néz ki, hogy ebben a két korcsoportban gyengébb lett a játékerőnk. Ez nem azt jelenti, hogy lemondtunk az eredményes szereplés. Fontos lesz az is, de most a hangsúly inkább azon lesz, hogy a minden egyes játékosunk kvalitását javítsuk, és elérjük, hogy  képesek legyenek a maximumot kihozni magukból. Ebben az esetben a csapatként is jól szerepelhetünk.

A serdülők is augusztusban kezdték a felkészülést, sajnos elég kevesen tartották ezt fontosnak. Bízunk benne, hogy ez jövőre változni fog, az idén pedig, ennek dacára felkerülnek a főtáblára.

A miniknél és a gyermekeknél ebben az idényben is megcélozzuk a régiós bajnoki címet, és az országos 16-ba kerülést.

Szeretnénk ettől a tanévtől a női szakágat is elindítani, várjuk a 7-12 éves leányok jelentkezését.


Ami nem változik az a tagdíj, mindenki a tavalyi összeget fizetheti!
(Meg persze a színünk is marad, a hírhez kapcsolódó kép csak egy bugyuta poén.)


Hajrá Kék Oroszlánok!
 

előző hír archívum 2014 következő