Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Győzelem nélkül maradtunk
2011. March 06. 18:25
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Győzelem nélkül maradtunk

Győzelem nélkül maradtunk
Nem sikerült csapatainknak ez a hétvége. A gyermek alakulat gyenge 2. félidei játéka miatt veszített a miskolci lányok ellenében. A serdülők soproni kirándulása három vereséggel zárult. Mindegyik kellemetlen meglepetés.
A gyermek csapatunk a félidőben még vezetett és a büntetők is viszonylag elfogadhatóra sikerültek. A második játékrészben azonban nem tudtunk mit kezdeni a betömörülő ellenféllel, rendre kimaradtak a dobásaink. A vereséggel maradtunk a "B" csoportban. A kellemetlenebb eredményeket most a serdülők hozták. A bajaiak ellen nem tudtuk kihasználni a kirívó magassági fölényünket és a képzettebb, rutinosabb ellenfelünk agresszív védekezése sem ízlett igazán. A Pápa zónavédekezése kifogott rajtunk, mi viszont nem tudtuk megakadályozni az ő kinti dobásaikat. A hazaiak ellen is volt nyerési esélyünk, de a végjáték most nekik jött ki jobban. A csapat továbbiakban a 13-24. helyért küzdhet tovább.
Címkék: gyermek, serdülő
előző hír archívum 2011 következő