Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Egy győzelemre futotta az erőnkből
2014. September 22. 15:46
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Egy győzelemre futotta az erőnkből

Egy győzelemre futotta az erőnkből
Viszonylag jó védőmunka, de gyenge támadójáték jellemezte csapatunkat a junior selejtező tornán. Nem tudtuk megszorongatni az esélyesebb csapatokat, és a papírformának megfelelően egy győzelemmel és három vereséggel tértünk haza Székesfehérvárról.


Csapatunk nem jutott a kiemeltek mezőnyébe, így a regionális bajnokságban folytatja majd a szereplést, reméljük addigra feljavulunk támadásban is.

Eredményeink:  Egri KOK VSI - Dávid Kornél KA  35:85
                                          - Debreceni KA     33-64
                                          - Budafok            92:76
                                          - Soporoni SI       46:76
 

Váczi Péter edző értékelése:

 "Az elmúlt másfél hónapban elvégzett munka pozitív hozadéka volt a sok esetben kifejezetten erőszakos, jó színvonalú védekezésünk. A csapat az ember és zóna védekezésben is jól teljesített, emellett a tanult letámadással is sikerült megzavarnunk még a nálunk jóval jobb csapatokat is. A srácok küzdeni tudásból is jelesre vizsgáztak. Mind a négy meccsen kiadták harcosságból ami bennünk volt. A nagy negatívum a támadó játék és a dobásbiztonság. Látszik, hogy az eddig eltelt időben nagyobb hangsúlyt fektettünk egy stabilnak mondható védekezés kialakítására és ezt láthatóan a támadójáték sínylette meg. A jövő hetek feladata az lesz, hogy a csapat támadójátékát kialakítsuk, továbbfejlesszük arra a szerkezetre, amely ebben az évben a rendelkezésünkre áll. Hiszen magas poszton nagy változások érték erre az idei bajnokságra a csapatot. Azonban azt gondolom könnyen tudunk majd ebben is fejlődni, hiszen a srácok hozzáállása az edzésekhez kifogástalan. Külön kiemelném a kadett korú Stáber Alex kimondottan bátor, harcos játékát, de a csapat összes játékosának a küzdőszelleme dicsérhető."

Címkék: junior
előző hír archívum 2014 következő