Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » A juniorok nyerték a Bornemissza Kupát
2014. október 02. 09:51
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

A juniorok nyerték a Bornemissza Kupát

A juniorok nyerték a Bornemissza Kupát
Az ukrán csapat távolmaradása miatt beugró juniorjaink minden mérkőzésüket magabiztosan megnyerték, így az idén Egerben maradt Kupa. A lengyel területi válogatott lett a második. A mérkőzések mellett jutott idő városnézésre, strandolásra, a vezetőknek borkóstolásra.


Az idei szezonra meggyengült kadettjeink nagy küzdelemben legyőzték, a kassaiakkal kiegészített Michalovce csapatát, megszerezve ezzel a bronzérmet. Ez volt az első megmérettetésük az idénykezdet előtt. Az már most látszik, hogy 3-4  meghatározó emberünk mellé másoknak is fel kell nőni, hogy eredményesek tudjunk lenni.

Juniorjainknak ez már második tornája volt az idén, ami meg is látszott a játékukon. Helyenként látványos megoldásokkal szórakoztatták a lelkes szülőkből, régi csapattagokból, barátokból álló közönséget.
Nekik a szezon során több fronton is helyt kell állni. A korcsoportjukon túl szerepelnek az U21-es csapatban, ketten a felnőtt keretbe is bebekerültek, és még ott van a megyei bajnokság.
Hajrá Fiúk!

A csapatok mellett segédedzői feladatot ellátó Szabó Péter és Klepej Roland most önállóan írányították a fiúkat, remekül.

Sok sikert kívánunk Nekik a kispadon is!


(A Bornemissza Kupa részletes eredményei a csapataink menüpontjánál találhatóak.)

Címkék: junior, kadett
előző hír archívum 2014 következő