Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Hazai pályán kezdünk
2014. October 03. 12:51
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Hazai pályán kezdünk

Hazai pályán kezdünk
Szombaton 16 órai kezdéssel lép pályára a felnőtt férfi csapat a Leányka úti sportcsarnokban. Közvetlenül utána az U21-esek mutatkoznak be, szintén a DEAC ellen. Délelőtt a hunyadis gyermekcsapatunk, vasárnap a juniorok és az erősebb U12-esek játszanak a Szilágyi Gimnáziumban.
A főiskolás NBI B-s klubbal kötött együttműködési megállapodás alapján a felnőtt csapat neve ebben az idényben EKF-EGER KOK SE lett. Ők többek között edzőkkel mi pedig játékosokkal járulunk hozzá, a remélhetőleg sikeres szerepléshez. A juniorjaink közül kilencen bekerültek az U21-es csapatba, a felnőtt keretnek pedig Kalo Ádám és Demeter Ákos lett a tagja. Az U21-es csapat a felnőttek után lép pályára, mindkettőnek a Debreceni EAC lesz az ellenfele.
Gyertek szurkoljunk Nekik!

A Hunyadi Sokk gyermekcsapatunk először 9,30-kor egy miskolci csapattal, majd 12 órai kezdéssel a Salgótarjáni Kosáriskola fiaval méri össze erejét.

Vasárnapra is jutnak meccsek. A juniorjaink megkezdik a Regionális bajnoki szereplésüket, az első ellenfelük a Nagykőrösi Sólymok lesznek. Mérkőzésre 11 órai kezdéssel kerül sor a Szilágyiban. Utánuk a legerősebb gyermek csoport tornája lesz, köztük a mi Kék Oroszlánjaink meccseivel. Rájuk először a nagyon erős Szerencs vár, majd a miskolci Vadmácskák következenek. Ebben a két korcsoportban esélyesek vagyunk a regionális bajnoki címre is, úgy hogy most hazai pályán nyernünk illene.
előző hír archívum 2014 következő