Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Sikeres hétvége
2014. október 09. 06:57
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Sikeres hétvége

Sikeres hétvége
Négy győzelem, két vereség a hétvége mérlege. A gyermek csapatunk két fölényes sikerrel indította a szezont, a juniorok is hozták a kötelezőt, az U21 viszont kikapott hazai pályán.


A hunyadis fiúk átalakított csapata remek első negyed után (9:12), nagy arányú vereséget szenvedett a jóval képzettebb miskolci lányoktól (23:95). A második mérkőzésükön győzni tudtak a szintén megygengült tarjániak ellen (33:7), így bentmaradtak a "B" csoportban.
 
A Kék Oroszlánok gyermek csapatunk tavaly küzdelmes mérkőzéseket játszott a szerencsiekkel, most viszont nem kellett izgulnunk. A két hunyadis fiúval (Alaxai Áron, Rázsi Zalán) megerősödve már a nyitó negyedben elhúztunk (21:4), és végül nagy különbséggel győztünk (82:29). Kiváló idénykezdés!
A terület legerősebb leány csapata, a miskolci Vadmacskák következtek ezután, akik nagyon kellemetlen ellenfeleknek bizonyultak. Nem sikerült átrohanni rajtuk, de a siker így is magabiztos lett (69:35).

A juniorjaink játéka akadozott az első félidőben, a kifejezetten szép megoldások mellett
sok volt a bosszantó technikai hiba. A nagykőrösiek szervezetten játszottak, nem sikerült ebben a szakaszban áttörni a védelmüket. A nagyszünet után jött a fordulat, a kemény emberfogásos védekezésben elfáradó ellenfelünk egyre többet hibázott, így mi a szerzett labdákból könnyű kosarakat tudtuk dobni. Döntő volt még az is, hogy nálunk a csereként beállók is lendíteni tudtak a csapat szekerén. (79:54)
Szép volt fiúk, de a neheze még ezután jön!


(Részletes eredmények, a pontdobókkal a csapataink menűpontjánál találhatóak)

Címkék: gyermek, junior, U21
előző hír archívum 2014 következő