Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Elkezdik a serdülők és a minik is
2014. október 10. 09:56
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Elkezdik a serdülők és a minik is

Elkezdik a serdülők és a minik is
Négy korosztályunk versenyzik a hétvégén. A serdülők a Szilágyiban kezdik az idényt, a ninik Miskolcra, míg a juniorok Szolnokra utaznak. A felnőtt NBI-es csapat hétfőn a Hepp Kupa első fordulójában idegenben játszik a MEAFC ellen.

A minik az első tornájukon két leány csapattal mérkőznek meg. Sok játékosunknak ez lesz az első tét meccse. A területünkön több, mint húsz csapat nevezett a küzdelmekbe, nem ismerjük az erőviszonyokat, de a hagyomány kötelez minket a jó szereplésre. Az elmúlt 11 évben, kilencszer lettünk bajnokok, most nem számítunk esélyesnek, de azért megcélozzuk az 1-5. hely egyikét.

A serdülőknek, a Szilágyiban megrendezésre kerülő tornán, 9,30 órakor a tiszaújvárosiakkal, majd 13,30-kor a Salgótarjáni KI fiataljaival kell megküzdeniük. Az alapszakaszban 17 csapat közül az első hat bekerül az országos főtáblára. Ez a célunk! Ehhez, ezt a két mérkőzést hoznunk kell, ami nem biztos, hogy könnyű lesz.

A sikeres hazai bemutatkozás után, most a Szolnoki Olaj fiataljai várnak a juniorjainkra. A nagykőrösieknél jóval erősebb csapattal idegenben játszunk, vasárnap 10 órakor. Mindenkinek kiemelkedőt kell nyújtani, ahhoz, ha meglepetést akarunk okozni.

A felnőtt férfi csapat hétfőn Miskolcra a MEAFC-hoz utazik, a Hepp Kupa első fordulójára. A hazaiak nagyon megerősödtek erre a szezonra, felkészülés során eddig kétszer játszottunk velük, a mérleg 1:1. A győztes továbbjut a második körbe.

Hajrá Oroszlánok!
előző hír archívum 2014 következő