Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Négy győzelem szombaton
2014. október 13. 10:43
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Négy győzelem szombaton

Négy győzelem szombaton
Jól mutatkozott be a serdülő csapatunk, hiszen hazai környezetben mindkét mérkőzését megnyerte az alapszakasz első tornáján. A minik is nyertek két meccset a csoportjukban, sajnos a juniorok nagyarányú vereséggel tértek haza Szolnokról.
Szorosan alakultak az U14-eseink mérkőzései, a tiszaújvárosiakat 6 ponttal (82:76),a tarjániakat öttel (81:76) sikerült legyűrni. A találkozókról elmondható, hogy a támadójátékunk hatékony, látványos volt, a védekezésünk viszont elég gyenge. Nem tudtuk igazán megtartani 1:1-ben az embereinket, a besegítések is sokszor elmaradtak. A gyorsindításokra és befutásokra épülő támadásainkból viszont sok játékosunknak sikerült pontokat szerezni. A megerősödött mezőnyben, ennél azért jobb teljesítmény kell, ha a főtáblára akarunk kerülni.  

A legkissebbek Miskolcon játszották az első mérkőzéseiket. Az első negyedek megilletődése után, szorosan ugyan de a többi 6 negyedet megnyerték. Végül a miskolci lányokat 35:31-re, az ózdiakat pedig 39:18-re győzték le. Nagyon sok munka kell még ahhoz, hogy elérjék azt, a szintet, amit kitűztünk eléjük. Vannak bíztató jelek pl: az ózdiak ellen, a félidőben 12-ből 10 büntetőt értékesítettünk, amire nagyon régen volt példa. Csak így tovább!

A juniorok nagyon gyenge támadójátékot produkáltak Szolnokon, a lelkesedéssel is baj volt, csak felvillanásaink voltak. A súlyos vereségre (39:80) a tartalékos felállás sem magyarázat. Rendezni kell sorainkat, hiszen hétközben két olyan mérkőzést játszunk, amit hozni kell, ha  ott akarunk lenni a régiós döntőben.
Címkék: junior, mini, serdülő
előző hír archívum 2014 következő