Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Meccsek hétköznap is
2014. October 16. 09:40
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Meccsek hétköznap is

Meccsek hétköznap is
Szerdán kezdték a sort a juniorok egy nyíregyházi fellépéssel, csütörtökön Miskolcon folytatják. Vasárnap Nagykőrösön mutatkozik be az átalakult kadett csapatunk. Elkezdődik az egyetemi bajnokság is, ahol a lányok és a fiúk is hazai pályán fogadják a Nyíregyházi Főiskola együtteseit.


Sajnos a tegnapi 40 pontos vereség a junioroknál azt jelzi, hogy komolyabb a baj velük, messze tudásuk alatt teljesítenek. A mai miskolci ellenfelünket az eddigi találkozóinkon mindíg legyőztük, de ha nem javul a játékunk és a hozzáállásunk, akkor újabb kudarc jön.

Az NBI-es csapatnak, és az U21-nek Hódmezővásárhelyen lesz fellépése szombaton, ahol mindíg nehéz nyerni. A juniorjaink ugye itt is érdekeltek...

Hosszú út vár a kadettekre is, hiszen Nagykőrösre utaznak, ahol a Sólymokkal találkoznak. Nem ismerjük az ellenfelünk játékerejét, de nem ők a legerősebbek a csoportunkban. Mi még a csapatépítés időszakában vagyunk, de jó lenne valami harcos játékot produkálni. Nagy teher nehezedik a húzóembereinkre, de kíváncsian várjuk az itt is szerepet kapó serdülők bemutatkozását.

Hétfőn a főiskolás fiúk a Leányka úton, a Nyíregyházi Főiskola csapatát fogadják az Egyetemi Bajnoság első fordulójában. A 17 órakor kezdődő találkozónak mi vagyunk az esélyesei, nyerni is kell, hisz a kimondott cél a négyes döntőbe jutás.
Kedden a lányok szintén a nyírségiekkel játszanak, de az esélyek itt nem mellettünk szólnak. Sajnos a csapat húzó embere, Tóbiás Orsolya kórházi kezelésre szorult a héten, így nem lehet velünk az első fordulókban. Innen is minél előbbi felépülést kívánunk neki!
A mérkőzésre a Szilágyi Gimnáziumban kerül sor 18,15 órai kezdéssel.

Ugyenezen a napon a serdülőink a Balassiban dupláznak a MEAFC fiataljaival, az első mérkőzés 17 órakor kezdődik. Ebben a korcsoportban átalakultak az erőviszonyok, mi megerősödtünk, de nem bízhatjuk el magunkat, mert a múlt héten csak a végjátékban sikerült hozni meccseket. Az első hely a csoportban a főtáblát jelentené, ehhez nem szabad hibázni hazai pályán.



Hajrá Eger!

előző hír archívum 2014 következő