Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Csak a serdülők tudtak nyerni
2014. október 23. 11:02
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Csak a serdülők tudtak nyerni

Csak a serdülők tudtak nyerni
Nem mondható sikeresnek a mögöttünk hagyott időszak, hiszen a két győzelem mellé négy vereség párosult. Továbbra is gödörben vannak a juniorjaink, a kadett csapatunk és az egyetemi bajnokságban induló lányaink is vereséggel kezdték a bajnokságot.

Valamelyest javult a juniorjaink teljesítménye a miskolci mérkőzésen, de még mindíg messze járnak a valós tudásoktól, 50 dobott pont az nagyon kevés. Most végig szoros meccset játszottak a MEAFC-al, de a foultproblémák miatt a végére elfogytunk, és kikaptunk (50:59). Némi bizakodásra ad okot, hogy az U21-esek hódmezővásárhelyi találkozóján tovább javult az ott szerephez jutók játéka. A vége azonban itt is vereség lett (62:83)

A sok távozó mellett két alapemberünk is megsérült, így egy erősen megnyengült kadett csapattal álltunk ki Nagykőrösön. Ennek ellenére lesújtónak itéljük meg a végeredményt (31:100). Sokkal többet várunk el a pályára lépőktől, de nem csak a meccsen, edzésen is.
Az őszi szünet után rendezni kell a sorainkat!

Az egyetemi bajnokság első meccsén rögtön az egyik legerősebb csapattal (Nyíregyházi Főiskola) találkoztak a lányok. A több osztálynyi különbséget a végeredmény hűen tükrözi (21:137). Nem kell elkeseredni, ha megfelelő lesz az edzésmunka az idény végére felzárkózhatunk a mezőny alsó feléhez. Most annak is örülni kell, hogy van Egerben egy felnőtt női kosárlabda csapat!
A főiskolás fiúk érvényesítették a papírformát, és egy fergeteges 4. negyedet produkálva (37:8) legyőzték a nyíregyháziakat 111:69-re, szintén egyetemi bajnoki mérkőzésen.

A serdülők a MEAFC B csapatával dupla meccset játszottak az alapszakasz második tornáján. Nem volt egy súlycsoportban a két együttes, így látványos megoldásokat is bemutatva főlényes győzelmeket arattunk (123:29 és 110:20). Egyenlőre veretlenek vagyunk, de a neheze még ezután jön.
előző hír archívum 2014 következő