Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Programunk szombattól keddig
2014. November 06. 10:11
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Programunk szombattól keddig

Programunk szombattól keddig
Szünet után folytatódnak a bajnoki küzdelmek, jut mérkőzés a hétköznapokra is. Négy korcsoportban, öt városban, hat meccsen vesznek részt utánpótlás csapataink. Az EKF-Eger-KOK felnőtt csapat Budapesten játszik rangadót a Tehetséges Fiatalok ellen.

A felnőttek előtt az U21-esek próbálnak javítani eddigi mérlegükön, de most sem ők az esélyesek. Reméljük, hogy a játékuk tovább fejlődik, és a hasonló játékerőt képviselő csapatokat majd le tudják győzni.
Másnap, vasárnap a csapat felének junior mérkőzése lesz a Szilágyiban, 11 órától a Nyírsuli Kosárakadémia "B" fiataljai ellen. A csapat gödörben van, utolsó három mérkőzésüket elbukták, elsősorban katasztrófális támadójátékuk miatt. Innen már csak felfelé vezet az út, a sérültek is felépültek, úgy hogy cél a győzelem.

Mind a két gyermekcsapatunk idegenben lép pályára, különböző esélyekkel. A legerősebb csoportban szereplő Kék Oroszlánok a Szerenccsel és a miskolci lányokkal játszanak, és az erőviszonyok alapján győzelmi esélyekkel.
A Hunyadi SOKK a "B" csoportban szerepel, ami az elsősorban 2004-esekből álló csapatunknak még erős lesz. Gyakorlásnak, tanulásnak azért megteszi az a két meccs vasárnap, Felsőzsolcán.

Az egyetemi bajnokság számunkra hétfőn folytatódik Szegeden. A lányok az eddigi három mérkőzésüket nagy arányban elveszítették, de a fejlődésük azért látszik. Sok-sok munka kell még ahhoz, hogy megszerezhessék az első győzelmünket.
A fiúk viszont "bombaerősek", de a sorsolás szeszélye folytán Szeged után, másnap a Leánykán fogadják a kétszeres bajnok DEAC gárdáját. Kettőjük között dőlhet el a Keleti csoport első helye, a mérkőzés 20,30 órakor kezdődik. Gyertek szurkolni!

Kedden a kadettek is bemutatkoznak hazai pályán. Dupla mérkőzésen a Salgótarjánt fogadják a Balassiban, az első 17,15 órakor kezdődik. Úgy néz ki, hogy a kulcsjátékosaink felépültek, az ellenfél sem egy acélos csapat, így győzelmeket várunk, remélünk.

Hajrá KOK!

előző hír archívum 2014 következő