Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Beindultak a kadettek
2014. November 12. 16:55
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Beindultak a kadettek

Beindultak a kadettek
Az elmúlt napok legfontosabb híre, hogy a junior csapatunk játékosa, Demeter Ákos pályára lépett a felnőtt csapatban, a Budapesti Tehetséges Fiatalok elleni NBI-es meccsen. Sok sikert kívánunk a felnőtteknél is Ákos!

A budapesti kirándulás egyébként nem volt túl sikeres, hisz mindkét csapatunk vereséget szenvedett.

Az U12-es Kék Oroszlánok viszont őrzik veretlenségüket, újabb két győzelemmel közelebb kerültek a felsőházi folytatáshoz. A lányokat egy szörnyű első negyed után végül biztosan győzték le (54:35), de a mutatott játéknál azért többet tudnak. Kiss Kolos és Bodnár Béla húzta a csapat szekerét, a többiek most alul teljesítettek. Ugyanez volt jellemző a második mérkőzésre is, bár számszerűen itt jobban végeztünk a Szerencsi Kisördögök ellen (74:34).
A hunyadisok is helytálltak a képzettebb, idősebb ellenfelekkel szemben, a több mint 30  dobott pont jó teljesítmény tőlük. A Vadmacskáktól 69:31-re, a MEAFC-os fiúktól 86:43-re kaptak ki. Kiestek a "C" csoportba, ahol már hasonló játékerejű csapatokkal mérkőzhetnek, remélhetőleg több sikerrel.

A juniorok végre győzni tudtak, bár teljesítményük igen hullámzó volt. A Nyíregyházi Akadémia jól képzett "B" csapatát végül 80:62-re gyűrtük le. Reméljük ezzel győzelemmel elindultak felfelé és újra tudásuk, képességük szerint teljesítenek a még hátralévő alapszakaszi találkozókon. Csütörtökön már bizonyíthatják is ezt, a MEAFC elleni hazai
derbin, ami 16,30-kor kezdődik a Balassiban.


Az U25-ös lányaink szépen lépegetnek előre, a BEAC ellen már nem kaptunk száz pontot (21:59), a Szeged USC ellen pedig a dobott pontokban sikerült nagyot előre lépni (48:113).
Szép volt Lányok!
A főiskolás fiúk a szegedi rangadót megnyerték 17 ponttal, a hazait, a DEAC ellenit viszont elbukták tizenhárommal. Lesz még módjuk a visszavágásra.

A kadettjeink a Salgótarjáni Kosáriskola csapatával játszottak dupla mérkőzést. A csoport leggyengébbjeit főlényesen legyőzték (85:36 és 109:36), önbizalomnövelésnek jó volt ez a két talákozó. A pályára lépő serdülőink szépen helytálltak, ami szintén örvendetes. Csak így tovább a saját korcsoportotokban is!

előző hír archívum 2014 következő