Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Folytatódik az NBI-es bajnokság
2014. November 21. 10:18
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Folytatódik az NBI-es bajnokság

Folytatódik az NBI-es bajnokság
Budafok látogat Egerbe szombaton, a felnőtt meccs után kezdődik az U21-es mérkőzés, ahol a juniorjaink is játszanak. Kadett csapatunk a csoportfavorit Kecskemétiekhez utazik, míg a serdülők Salgótarjánban játszanak fontos mérkőzést.


Az U21-es csapat még nem nyert meccsett, a vereségek is nagyarányúak voltak. Az ellenfélnek egy győzelme van, ezek alapján most egy szorosabb eredmény várható.
A felnőttek találkozójának mi vagyunk az esélyesei, de nem lesz könnyű érvényesíteni a papírformát Máté Balázs nélkül.

Sérülések, betegségek miatt eléggé tartalékosan tudunk kiállni a Kecskeméti Akadémia elleni kadett összecsapásra. Azért reméljük, hogy a Stáber-Kátai-Ringer trió megmutatja, hogy mi is képesek vagyunk jó szinvonalon kosárlabdázni.

A serdülő csapatunk az egyszer már szoros csatában legyőzött tarjániakhoz látogat. A fizikálisan sokkal erősebb hazaiakat gyors, sok passzra épülő játékkal zavarba lehet hozni. Védekezésben pedig a magas embereiket kell távoltartani a palánkunktól, ha ez sikerül, akkor újból nyerhetünk.
A második meccs a Beszterce KK ellen lesz, a két a csapat közti különbség a múlt héten 160 pont(!) volt a javunkra.


Hajrá KOK!

előző hír archívum 2014 következő