Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Magabiztos serdülő siker
2014. November 25. 14:08
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Magabiztos serdülő siker

Magabiztos serdülő siker
Salgótarjánban is győzni tudott a serdülő csapatunk, méghozzá magabiztos játékkal. A minik először kikaptak a MEAFC-tól, utána viszont diadalmaskodtak a tarjáni Fekete Sasok felett. Az NBI.B-ben továbbra is őrzi hazai veretlenségét az EKF-Eger-KOK.


A felnőtt mérkőzésen az elrontott első negyed után, folymatosan dolgoztuk le a 15 pontos hátrányt. Főleg a Szabó-Csabák-Varga trió remek játékával végül is hat pontos sikert arattunk (95:89). A csapat hazai pályán továbbra is veretlen.
Az U21-ben viszont nyeretlenek maradtunk, mert 87:48-ra kikaptunka Budafok gárdájától.

Kadetteknél az indulás napjára újabbak betegettek le, ezért nem tudtunk leutazni
Kecskemétre. Ilyen utoljára 4 éve fordult elő, reméljük a következő bajnokira legalább létszámban megleszünk.

Előzetesen tartottunk egy kicsit a salgótarjáni serdülő tornától, hisz Egerben egy nagyon szoros meccsen tudtunk csak győzni. Ráadásul a hazaiak meg tudták verni azt a Szerencset, akiktől mi simán kikaptunk a múlt héten. A fiúk viszont egy nagyon fegyelmezett, taktikus, harcos játékkal rukkoltak elő. Negyven percen keresztül, egészpályán űzték, hajtották a tarjáni magas enbereket, sok eladott labdára kényszerítve így őket. Most az első negyedtől kezdve mi domináltunk, a pályára lépők közül mindenki betalált, négyen 10 pont felett teljesítettek. A végén kicsit kiengedtünk, de így is simán nyertünk 76:60-ra.
A Beszterce KK következett ezután, akik most sem tanúsítottak túl nagy ellenállást, most is 100 pont felett dobtunk nekik (119:29).
Ez szép munka volt Fiúk!

A minik lemaradtak a beharangozó cikkünkből, pedig ő előttük is egy nehéz miskolci torna állt.
Eggyel erősebb csoportba kerültek, ahol már komolyabb csapatokkal találkoztak. A hazai pályán játszó Szürke Farkasokkal nem bírtunk. Sokan tudásuk alatt játszottak, voltak sérültjeink is, így ez a eredmény biztató lehet a jövőt illetően (36:52). A második meccsünket viszont már megnyertük a tarján ellen 48:27-re, ezzel bent maradtunk a "B" csoportban.
Az eddigi eredmények azt mutatják, hogy a csapatunk ott lehet a végelszámolásnál, az 1-4. hely egyikét meg tudja szerezni.

Csak így tovább Oroszlánok!

előző hír archívum 2014 következő